První krok k osobnímu kouzlu, magnetismu, sexappealu a charisma
top of page

První krok k osobnímu kouzlu, magnetismu, sexappealu a charisma



Milé, často se ptáte, co stojí za mým osobním kouzlem, sexappealem a charisma tak si to pojďme pěkně krok za krokem rozebrat.

Pro dnešek to vezmeme od srdce.

Víte, po čem touží každá lidská bytost nejvíc? Hádejte.

PO POZORNOSTI.

Tedy pokud chcete být pro druhé přitažlivější, dávejte jim pozornost.

Všímejte si charakterových rysů, jemných detailů, nechávejte druhé mluvit, více naslouchejte, usmějte se na prodavače/čku, popeláře, paní v bance a všímejte si, co je na nich DOBRÉHO, CO SE VÁM LÍBÍ a ŘEKNĚTE JIM TO NAHLAS.

Někdo má tuto schopnost přirozeně (u sebe její rozvoj přičítám těžkým životním zkušenostem, díky kterým jsem si začala vážit všeho a všech mnohem více a přišla by mi naopak škoda, nedat najevo obdiv kvalit, které v lidech vidím), ale můžete to brát i jako dovednost, které se LZE NAUČIT bez jakýchkoliv dramat :-)

Pokud chcete na lidi působit magnetičtěji, začněte více používat své srdce a srdečnost, kterou vyjádříte právě třeba slovem.

Ne za účelem zištnosti od konkrétní osoby, ale jen tak, že tím druhému uděláte radost. To je nejvíc. Protože co dáš, to dostaneš...je tedy pravdou, že v konečném důsledku získávají vždy, obě strany.

Pokud někomu dáte milou pozornost, zavnímá vás jako příjemnou osobu, vzbudíte malé pozitivní emoce (ano, musely jste nejprve dát, všimnou ti, ocenit, říct, pochválit, pomoci atd.).

Pokud máte možnost "dávat" opakovaně (protože si kafe kupujete ve stejné kavárně cestou do práce, nakupujete ve stejném obchodě, sdílíte jednu a tu samou kancelář, pracujete se svými klienty opakovaně apod.) pro mozek a energetický systém člověka se stáváte vyloženě sympatičtí a budete vnímaná jako nesmírně přitažlivá osoba.

Protože děláte druhým dobře. Vaše přítomnost či jen letmý pohled přes výlohu nebo úsměv, spustí účinek koktejlu příznivých hormonů, které způsobují pocity uvolnění, pohody, radosti, štěstí a všech příjemných pocitů.

Takže pokud chcete být atraktivnější od základu a to tzv. "zevnitř" a silně působit na své okolí, můžete začít touto praxí.

Pokud jsme v rámci sebelásky trénovaly 3 ocenění sebe samé za den, přidejte si k němu 3x ocenit někoho (jedno koho) také denně a uvidíte, jak obliba vaší osoby poroste.

Pokud si myslíte, ježiš, to je přece jasný, tak taky vězte, že od čtení článků, kdy se nic moc, kromě chvilkového uvědomění nemění, k praxi, kterou vykonáváte denně vede delší cesta. Skrze rozhodnutí, vůli ji vykonávat a vědomé přesměrovávání pozornosti na to "dobré a nové".

A až to proměňuje skutečně vaši realitu!


Těším se na vaše nové zkušenosti. Napište mi, jak se vám to daří a jaké máte ohlasy. Ať se vám život povede!


538 zobrazení2 komentáře

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page