Jak spolehlivě odradit chlapa. Velkého i malého
top of page

Jak spolehlivě odradit chlapa. Velkého i malého

Popíšu ti příběh ze života.

Jsem se synem na chalupě u babičky, nedávno jí tam řádil bagr a na zahradě má obří hromadu hlíny. Požádá mého syna, jestli by mohl nakládat hlínu do kolečka a... Prostě jí s tím pomoci.


On se do toho pustí okamžitě s ohromnou vervou. Má příležitost se blýsknout, ukázat svou fyzickou sílu, na které si docela zakládá, a s nadšením si nakládá plné kolečko a hned další. Načež ho babička okamžitě začíná komandovat – tedy radit a říkat, jak to musí dělat a nedělat, že si nesmí tolik nakládat. Prostě začne mu do toho kecat.


Během minuty se mladý muž otáčí na podpatku a jde si po svém. Babička láteří, že jí nikdy s ničím nepomůže tak, jak chce a podobně. Dovedete si to jistě představit.



Celý výjev sleduji s pobavením aneb praktický návod, jak v 10 minutách odradit chlapa. Je jedno, jestli mu je 11 nebo 45, mozek jim od malička funguje na jedné bázi, ne? A zároveň s myšlenkou na osvětu, protože tohle je zcela běžné nedorozumění v mužsko ženském světě.


Ženy, umožněte chlapům být chlapem

Zajímavé, jak si ženy velice často stěžují na to, že svět je plný mizerných chlapů, kteří chlapi vlastně ani nejsou. Škoda, že už nevidí, že jim to samy vůbec neumožňují.


Proč mají dojem, že jsou něco víc? Že všemu lépe rozumí, lépe by to udělaly a podobně? Není divu, že si pak frustrovaně zoufají celý život.

Celý život v jednom velkém nedorozumění. Brrrrr, nic pro mě!

Naše vzory v tomto ohledu nebývají nic moc. Já to vzala raději v dospělosti do svých rukou a to nečekaně až tak, že nabízím kurz pro ženy UMĚNÍ SEZNAMOVÁNÍ, protože to úspěšné, je na tom vědět, o co tady go, založeno.


Jak znám svého syna, odvozil by ji klidně celou tu obří hromadu sám. A cítil by se jako největší borec (a taky by byl). Jediné, co by chtěl, je:

  • důvěra, že to zvládne (tedy nekecat mu do toho)

  • a uznání („Děkuju, moc mi to pomohlo.“),

  • a kdyby to byla opravdu moudrá žena, tak by přidala obdiv („Úžasný, jakou máš sílu!“).


Moje máma to už nedá (pochopit tyhle principy a hlavně změnu svého postoje a chování) čili si bude muset zaplatit za kontejner a profíka s lopatou. Ale ty i já máme pořád velkou šanci na to, jednat s muži s úctou, respektem a láskou. To je v zásadě základ, který po nás chtějí.


Kouzelná formulka, která dělá divy

Prozradím ti kouzelnou formulku, která dělá ve vztahu muže a ženy divy! Až budeš mít chuť na nevyžádané rady porady vůči jakémukoliv muži, zastav se a nahlas a s úsměvem řekni: „Co já bych ti radila, jsi dospělý muž, to zvládneš.“


Podívej se mu do očí. Uvidíš v nich směsici překvapení (ano, ano, většina žen mluví nevhodným způsobem mužům do života), hrdosti na sebe (když z vás velmi často někdo dělá, ač neúmyslně, nekompetentního, jednak vás to štve a taky tomu trochu věříte) a obdivu k tobě.


 

Třeba jsem pro někoho hrozná nebo náročná, ale prostě mě nebaví průměr a podprůměr. Chci krásné mezilidské vztahy kolem sebe a bytostně věřím na ženskou moudrost, mužskou čest a lásku mezi oběma.


Moudré ženy a ženy s vysokou osobní hodnotou, jak to nazývám, umí dělat pro sebe a kolem sebe zázraky. Léčí, milují a jsou milovány.


Buď taky takovou ženou. Pojď se mít skvěle a milovat, pojď zářit a učit se, co znamená být moudrou ženou, která ví, kdy mlčet a kdy se naopak ozvat, pro kterou muži rádi udělají cokoliv.


1 376 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page