Jsi charismatický člověk nebo ne? Jak to poznáš?
top of page

Jsi charismatický člověk nebo ne? Jak to poznáš?


Charisma je vnitřní síla, oddanost své pravdivosti (což neznamená, že to je nutně pouze pozitivní a že s vnitřními morálními hodnotami dané osobnosti souzníme), ale to jí je právě úplně jedno.


Charismatický člověk si jde svou cestou a nebojí se být sám sebou. Je znalý svých kvalit stejně tak jako stínových stránek. Je s nimi v kontaktu, nebojí se je použít.


Stejně jako si ze svých slabých stránek udělá jako první srandu. Má nadhled, humor, moudrost, nažitost.


Umí se vymezit, je přirozeně empatický, nepotřebuje být středem pozornosti, není to egocentrik ač si je své síly osobnosti vědom, rád dá prostor všem okolo, umí vypíchnout jejich kvality a rád jim dá zazářit.


Charisma je souborem vnitřních a vnějších znaků a ano, v přeneseném slova smyslu se dá i naučit. Lépe bych řekla rozvinout. Tedy se charismatickou a silnou osobností s přímým vlivem na své okolí či společenské dění můžeš stát i ty.


Většinou charisma získáváme na základě silných životních zkušeností nicméně existují jednoduché způsoby, kterými si lze vlastnosti charismatických osobností osvojit a pokud je rozvíjíte dostatečně dlouho, stanou se i vaší přirozeností.

Nikdo nejsme to, co si myslíme nebo co nám kdo o nás řekl, jsme svobodné bytosti s ohromným potenciálem a díky neuroplasticitě mozku se můžeme osobnostně zcela proměnit.


Znám osobně lidi, kteří se báli přečíst referát před třídou a dnes veřejně vystupují v médiích. Nebo zametali ulice a dnes jsou to miliardáři.


Vše se dá proměnit, nic není trvalé. Díky bohu. Máme tak možnost se neustále svobodně rozvíjet podle toho, kam až se chceme dostat.


Základem je vědět, co v životě chci a to vyvěrá z hlubokého napojení na sebe a chcete-li božskou přirozenost v nás.

Nespokojujte se, jak tomu říkám, s krabičkovým myšlením. Ciťte, kam vás vaše srdce a duše volá. K tomu geniálně slouží naše individuální setkávání a konzultace.


Ženy, v prvé řadě naslouchejte své intuici! A nikdy se nenechte stáhnout omezujícím přístupem k vašim snům či potřebám jinými lidmi.

Žádný nepodporující člověk nemá ve vašem životě co dělat.


Najděte si novou "rodinu". Rodinu vaší duše a vašeho srdce.

Lidi, kteří si nemyslí, že jste bláhová, ale naopak, a ničeho se nebojte, každý snílek a dobrodruh života je pod velkou ochranou a životem podporován leč prověřován v oddanosti a víře ve svůj sen.


Přeji příjemné spojení se sebou pro dnešní den a celý život.

409 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page