Jsi věčný začátečník? Stále něco začínáš, ale nedokončuješ? Tak čti.
top of page

Jsi věčný začátečník? Stále něco začínáš, ale nedokončuješ? Tak čti.

Se Zlatou Hnátovou jsme pro vás přichystaly každý čtvrtek od 18 h. na Clubhousu klub: Jsi jedinečná, jsi charismatická!



Minule jsme na vaše přání řešily téma nedokončování.

Pokud patříš mezi ženy, které chaoticky rozbíhají několik projektů najednou, ale žádný nedotáhnou do konce tak zbystři.

Opravdu tě baví tolik plýtvat svou energií? Opravdu ji máš tolik na rozdávání? Kde se úročí tvé vklady?


Namítneš, že jsi kreativní nespoutaná duše a že chaos k ženské energii patří? Máš mnoho elánu a nadšení na rozjezd, to je super, ale dotahování je o disciplíně a to tak super nebývá. Tu je dobré se ve zdravé míře naučit. Podporuje naši sebehodnotu a důstojnost. Pokud umíš dokončovat a dotahovat věci do konce říkáš tím sobě i světu - vím kdo jsem, co dělám, jsem schopný a hodnotný člověk. Záleží mi na mně, znám svoje priority a umím roztřídit zrno od plev, neplýtvám svou energií na nesmyslné vztahy, vážím si sama sebe.


Pochopitelně se také zamysli zda dokončování musí stát pouze na tobě nebo uvažuj, co se dá předelegovat.

Pokud vše stojí na tobě, je výhodné učit se sama sobě určovat přiměřené termíny deadlinu a rovnou si u toho říct, co ti to přinese, co z toho budeš mít a navnadit se pro sebe nějakým bonbónkem.

Např. až dokončím tento projekt se vším všudy tehdy a tehdy, přinese mi to tu a tu hodnotu, k tomu na sebe budu hrdá, že jsem to zvládla a jako odměnu si zajdu na nejvíc nejlepší masáž na světě.


Je dobré vědět, že nápady jsou jako zahrádka. Můžeme jich mít milion, stejně jako rostlinek, ale úplně všechny neobhospodaříme. Vím o čem mluvím, jsem také tvůrčí žena a ke všemu se zahradou :D


Začni tedy dělat záhony a sázej to, o co má smysl se starat, co ti něco přinese a zbytek nech, nevyživíš všechno.

Já si třeba super nápady zapisuji.

Nerealizuji vše hned, protože to jednoduše nelze, ale vím, že pokud to bude stát za to tak to udělám, jakmile zavětřím více shod okolností připravených podpořit růst, chápeš?


Říkáš si, vždyť ta Bára tvrdí, že pomáhá ženám uvolnit se do ženskosti a tohle mi zní jako mužské kvality? Tak takhle, primárně učím ženy dospělosti a zralosti a k té patří i určitá zdravá míra zodpovědnosti. A pokud se dobře díváte, svět nestojí pouze na ženské energii, ale na principu doplňování a rovnováhy. Jako celistvé bytosti se ti hodí umění obojího. Tedy plynout, sršet nápady, vířit energii a spontánně se radovat, ale také se umět zkonsolidovat a uvažovat nad tím, jaký následující krok má smysl a je potřebný k završení daného nápadu.


Velkou chybou je dívat se na to, co ještě není hotové a neoslavovat to, co již je. Tedy na to nezapomínej.


K našemu klubu Jsi jedinečná, jsi charismatická! Se můžeš každý čtvrtek na Clubhousu od 18h připojit a diskutovat s námi o tom, co potřebuješ ve svém ženském světě a co ti dodá sebejistotu. Těším se na tebe a na další super témata, která společně probereme živě na místě a nebo zde na blogu, psanou formou, pokud máš čtvrtky obsazené něčím jiným.


264 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page