Tvá mysl si vždy vybere drama, pokud ji nezkrotíš
top of page

Tvá mysl si vždy vybere drama, pokud ji nezkrotíš

Tak jsem trošku smutně minulý týden koukala na to, jak rapidně ubyla sledovanost mé stránky.

No jo no, korona drama má sílu a lidská mysl dramata miluje!

Tím nijak nesnižuji závažnost situace, jen poukazuji na to, že pokud bude mít průměrná mysl možnost volby mezi sledováním „krváku“ a květinek na záhonu, s vysokou pravděpodobností vyhraje „krvák“ místo pohodičky.

Pohoda je nudná, statická, nic se v ní neděje, kdežto drama! Jaj, tam to vře, tam se to přece všechno děje, hurá, mám zase co řešit,abych náhodou něco nezmeškala, řekne si mysl. A počkej, jaké z toho ještě dokážu vymyslet brutální zabijácké scénáře navíc, to bude pošušňáníčko! Hollywood hadr!


Možná, když k sobě budeš upřímná, to vzalo trochu i tebe. Ok, tak jsi informovaná, dobrý. Ale potřebuješ to dál? OBZVLÁŠŤ KDYŽ NENÍ VE TVÉ MOCI OVLIVNIT, co s epidemií jako takovou bude dál?


Co se začít zpátky zaměřovat na to, co smysl má a co ovlivnit můžeš – tedy na sebe?

Na sebe, své pocity, své postoje, své reakce.


Takže: Jak to zvládáš? Mohu ti být s něčím nápomocná? Jak se cítíš v nově nastalé situaci?

Umíš na to, co se děje nahlížet jako na příležitost a tvořit si tak svůj zdravý svět, kde se cítíš silná a mocná, protože jsi to ty kdo rozhoduje o tom, co se ve tvém světě stane, jsi kompetentní a zodpovědná a nebo máš tendenci utíkat od sebe, kritizovat a vinit ostatní, cítit se ohrožená a v nebezpečí?

Obojí je v pořádku, jen s tou druhou polohou ti mohu výrazně pomoci.

Pokud patříš do prvního balíčku, nejspíše jsi moje bývalá klientka a já ti gratuluji k tomu, jak skvěle jsi vzala do rukou svůj vlastní život.


Lucka, Terka, Martina, Maruška, Zuzka, Simona a dalších deset žen pojalo tuto situaci jako příležitost a spojily se se mnou na individuální konzultace za skvělých podmínek, které jsem nabídla a které stále platí. A to dobrovolný příspěvek a reference.


Řešily jsme nízké sebevědomí, velký strach a obavy z budoucnosti, minimální přijetí sebe sama, velkou nerozhodnost a nejistotu, také péči o 91 letou babičku, nedořešený parazitický vztah, změnu zaměstnání v této době, umění naslouchat sama sobě a umět to následně vykomunikovat, nenechat na sobě dříví štípat, konfrontaci s šéfkou, vztek kvůli pocitu nespravedlnosti a další a další témata.


Pokud mohu nyní pomoci i tobě, neváhej a ozvi se mi, pro mě je to srdeční záležitost.


Dále nabízím zcela zdarma ženská skupinová setkání každý pátek od 18h. I sem se můžeš připojit a zazdrojovat se, jen se mi ozvi, pošlu ti odkaz.


To je to, co mohu pro sebe i pro tebe po pracovní stránce dělat já – a tak to dělám.


Co můžeš pro svou pohodu a dobré pocity dělat ty? Pokud to víš tak to dělej

Ano i takhle jednoduché to na světě může být.

Heuréka!


59 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page