DESATERO PRO MUŽE na seznamkách, kteří touží po partnerce
top of page

DESATERO PRO MUŽE na seznamkách, kteří touží po partnerce






1) Potřebuješ minimálně 3 kvalitní fotografie (čím více tím lépe), kde jsi zřetelně vidět. Žádné bývalé partnerky na nich, ani špatně oříznuté!

2) Milý optimistický popisek, který tě charakterizuje Žádné podmínky (jakou ženu chceš a jaký typ se ti líbí víš nejlépe ty a to stačí, podle toho si vybíráš, kterou oslovíš). Žádné smutné příběhy. (Po mnoha zklamáních čekám, že tě tu konečně najdu a že mi nezlomíš srdce, jako ta bestie před tím.)

Vyplň profil, co to jde, budí to důvěryhodnost.


3) TY kontaktuješ ženy Žádné „Napiš, nekoušu.“ Nebo „Kdo chce, ať se mě zeptá.“

4) Oslovuješ jménem a konverzaci můžeš navázat díky jejímu popisku nebo jí něco pochválíš. (Ahoj Jano, jsi velmi sympatická, vidím, že ráda lyžuješ. Kam nejraději jezdíš?)


5) Do 5–6 výměn konverzací JI POZVI NA RANDE Jsi díky tomu ve výhodě. Působíš mužně, rozhodně a dáváš jasně najevo zájem. (Lišíš se od věčných pisálků.)


6) Buď pánem situace Zeptej se jí, KDE by jí schůzka vyhovovala (lokalita) a tam za ní přijeď a zajisti nějaký fajn podnik v okolí. Přizpůsobíš se místu, které vyhovuje jí, ale zbytek řídíš ty.


7) Na schůzky se oblékni, jak ti vyhovuje Vždy čistý, upravený a voňavý.


8) Žena je investice S tím musí každý muž, který se chce seznamovat, počítat.

Na schůzkách nešetři. Pokud ji chceš pozvat jenom na procházku, dojem uděláš, když z batohu (nebo z rukávu :-)) vytáhneš láhev vína a skleničky

a něco mini k tomu. (Nebo kombuchu, to je jedno, ale mile překvapíš. Dal sis záležet, to se cení.)


9) NA GENTLEMANA SE NEZAPOMÍNÁ

Otevřít dveře, pomoci s kabátem, pomoci usadit, objednat, zeptat se, jestli jí není zima (a nabídnout svou bundu) nebo naopak horko, nechat ji výhodnější místo, přinést květinu nebo drobnost, to všechno jsou, ehm, základy, které průměrní čeští muži, k jejich vlastní škodě, často opomíjejí. Nebuď průměr, vynikni.


10) Pokud se ti líbí, ujisti ji hned, že ji chceš znovu vidět. Pokud se ti nelíbí: A) nejsi si jistý – když je nám 35+, vyplatí se lidem dávat šanci, často překvapí, B) absolutně ne – poděkuj za milou společnost a na rovinu jí řekni, že hledáš něco jiného.


Není nic horšího, než když se muž vypaří bez odezvy a nechá ženu v nejistotě a nakonec se jí ani neozve, přispívá to k všeobecné naštvanosti žen typu „všichni muži jsou stejní“. Nechceme vyrábět další zcela zbytečná zranění. Jsme dospělí lidé, jednáme laskavě a na rovinu.


Chceš-li, můžeš pro seznámení využít seznamovacího a vzdělávacího večera. Ten nejbližší je 24. 6. nebo přijď na individuální konzulatci se mnou, jako celá řada zajímavých mužů před tebou.

Přeji hodně štěstí a úspěchů se ženami a krásné nové naplňující zkušenosti a zážitky.



P.S. Pro humorné odlehčení přidávám foto a bonusové doporučení: Měj výdrž a trpělivost! Tady mi mladý muž psal V NEDĚLI před půlnocí a po 40 min nevydržel s nervy (aniž bych to vůbec četla, pochopitelně, protože jsem spala) a odpálil sám sebe. Upřímně, fakt jsem se nad tím pobavila, to asi chápeš, ne? Nebuď Tonda, ne všichni lidi visí pořád na telefonu, mají svůj osobní život, i když jsou třeba single... A nebo spí :-D



P.S.2 Pokud ti žena ani nepoděkuje nebo neocení tvou snahu a přínos, pryč od ní. I ženy se mají hodně co učit, jak se chovat k mužům a co by mělo patřit k základu a také, nejsou to vždy jen ženy, kdo má potíž se sebehodnotou či sebevědomím...


Držím moc palce, Bára

615 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page