Jsi pro muže neviditelná? Zkus změnit tyto 2 věci
top of page

Jsi pro muže neviditelná? Zkus změnit tyto 2 věci

Slíbila jsem doporučení pro ženy, které si připadají pro muže neviditelné nebo říkají, že nikde žádní muži nejsou 🙂 Pojď to změnit. Je to o tobě, jak jinak.


Krok 1 – Změň vnitřní nastavení

Vždy doporučuji otevřít oči a zaměřit na muže pozornost. Pozitivní pozornost. Začni na nich hledat něco dobrého. Kdekoliv a kdykoliv. Na ulici, v práci, v MHD, v restauraci. Opravdu kdykoliv a kdekoliv.


„To dobré“ znamená, že si všimneš, že popelář, který kolem tebe projíždí, je muž, který musí vstávat brzy ráno, aby ty si žila v čistém městě. Nebo kopáč u výkopu je muž, který dělá těžkou práci, aby tobě tekla z kohoutku voda. Muž, který jde vedle tebe na přechodu a vezme dítě za ruku, je fajn, protože se stará o svoje dítě. Číšník je fajn, protože ti poskytuje milý servis, aby si se najedla. Kolega v práci je bezva, protože ti vlastně pomáhá a můžeš se na něj spolehnout atd. atd.


Hledej na mužích pozitiva!

Pokud nic nevidíš, řekni si maximálně: Tohle není pro mě. Jde mi o to, aby si nesklouzla do stavu: Další hňup, hrůza!

Pokud tě nenapadá nic, co bys mohla ocenit, znamená to jen, že to není pro tebe. Nic víc, nic míň.


Jak známo, čemu dáváme pozornost to roste. Za pár dní můžeš vidět svět plný bezva mužů. Je to jen na tobě a tvé schopnosti to dobré vidět... A ideálně i ocenit.

  • Kdy naposledy si poděkovala kolegovi, že ti donesl těžkou složku?

  • Nebo se mile usmála na číšníka?

  • Nebo jen tak někomu řekla, že mu to dnes opravdu sluší?

  • Nebo mrkla a zvedla palec nahoru a pochválila kolemjedoucímu řidiči pěkný auto nebo, že ti dal přednost v jízdě nebo na přechodu?


Tvoje otevřenost a pohodové nastavení vůči mužům určuje, zda i muži vidí a vnímají tebe 🙂

Jsi pro muže neviditelná? Změň tyhle 2 věci!

Krok 2 – Změň styl oblékání

Na živém kurzu „Jak na muže", vždy chci, aby ženy přišly oblečené tak, jako by šly na první rande. Proč? Strašně moc to totiž o nich a jejich přístupu vypovídá 🙏


To, co máš na sobě, podprahově mluví:

  • o tvé sebedůvěře,

  • o tom, jak o sebe (ne)dbáš,

  • jak se (ne)máš ráda,

  • jaké máš hodnoty,

  • zda jsi otevřená nebo se skrýváš,

  • jestli jsi sama se sebou v pohodě nebo se bojíš atd.


To, že muži jsou vizuální bytosti, je holý fakt, který je ve tvém vlastním zájmu radno přijmout, protože se na něm nic za věky věků nezměnilo a nikdy nezmění.

Bez odsuzování, bez kritiky, bez naštvání. (To je mimochodem další důvod, proč na seznamkách nemáš oslovovat muže ty a předejít tak zklamání. Protože prvotně vybírají očima a sami se ti ozvou jen ti, kterým se líbíš, které přitahuješ. Ti ostatní tě vůbec nezajímají 🙂)


Nemusíš vyhodit celý šatník nebo to začít přehánět s malováním! Opět obecně platí, že co je polaritní, to přitahuje. Tedy muže přitahuje to, co sám nemá!


Pokud se chceš přestat cítit neviditelná, nechoď v tričku až ke krku. Vem si nějaké větší ozdoby, jako náušnice, náramky, a krásné šaty.

Vím, že tohle je citlivé, protože to úzce souvisí se sebevědomím, ale i ty nejvíc plaché ženy, které jsem měla možnost mít v péči, byly nesmírně rády, když dokázaly krok za krokem odhodit svoji bezpečnostní krustu a začaly se líbit 🥰

Zkus to i ty. Postupně! Ale začni...



Držím palce všem ženám. Dračicím i těm, které svoji vnitřní i vnější krásu teprve objevují a začínají se s ní mazlit a brát ji s sebou pomaličku ven na procházku.

284 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page