Varovné signály. Jakého muže si do života nepouštět?
top of page

Varovné signály. Jakého muže si do života nepouštět?

Většina lidí touží po vášni a silném milostném vzplanutí. Pletou si ho totiž s láskou. Jenže oheň, který se velmi rychle a silně rozhoří, má taky tendenci rychle zhasnout.


Znáš to?



🔥 Třeba muž, kterého jsi potkala jednou, dvakrát, a najednou ho máš každý den před domem s pugety růží nebo ti zběsile vyznává lásku milostnými písněmi a básněmi, volá ti... Ale uplyne pár dní, maximálně týdnů, a po dotyčném se slehne (spálená) zem.


🔥 Další typ muže, kde je potřeba být velmi obezřetná, jsou ti, kteří jsou krátce po rozvodu. V rozvodovém řízení nepřichází v úvahu vůbec. Tito muži touží po léčitelce, převoznici, foukačce bolístek. Ale nebývají schopni být tu pro tebe takovým způsobem, po kterém toužíš.


Zmiňuji to proto, že žádný učený z nebe nespadl.

A že, i když by se nabízelo očekávání jistých znalostí či zralosti, jakmile se objeví potenciální možnost lásky a vztahu, my, ženy, býváme slepé. Nehledě na předchozí zkušenosti nebo vzdělání.


Slyšela jsem to zas...


Ta žena absolutně přehlédla varovné signály!

Jednoduše to nevěděla, protože jí NIKDO neřekl, na co by měla při výběru partnera dávat pozor.


Ptala jsem se jí, co on byl zač a jak to začalo? „Byl krátce po rozvodu, neměl kde bydlet...“ ona na to. Velmi brzy se k ní nastěhoval, požádal jí o ruku a... Na to konto ZMIZEL.


Po takto silných životních převratech, jako je rozvod po dlouholetém manželství, nebývají na vztah lidé připraveni. Pokud se tě to týká, určitě je vhodné dodržet magickou lhůtu ROK A DEN, než se pustíš do dalšího dobrodružství.


Ale zkušenost, a mnoho rozhovorů s muži, říká, že mužům to trvá daleko déle! Do nového závazku jsou ochotni vstoupit rok, tři až čtyři po bolestivé záležitosti, kterou prošli...


Neboj se proto pomalejšího, příjemnějšího tempa. To určuje VŽDY ŽENA.

Místo zběsilých akcí nebo skákání vášnivcům na špek a vítání po měsíci známosti dovolené u moře, většinou u ní skončí...


Všichni lidé nad 30 let totiž potřebují pro skutečnou intimitu a odevzdávání se čas. To, že o tom někteří nevědí, na tomto faktu nic nemění.

Vášeň je skvělá, ale toužíš-li po splynutí duší a nejenom těl, je výhodné, když společně v čase srůstáte. A věř mi, že většina mužů přímo ocení, když nikam nechvátáš 🙂



Jak MILE a ŽENSKY odmítat úchvatně vypadající pozvání? (Ovšem skutečně předčasná)

Např. „Jééé, děkuji ti za krásné pozvání k moři. Je úžasné, že by si to chtěl se mnou sdílet, bylo by to určitě báječné, ale nezlob se, já se na to ještě necítím.“


Říkám to z vlastní zkušenosti.

Na obdobně volená slova mi dotyčný muž přímo, s nadšením i obdivem řekl: „Baruško, ty jsi tak úžasná! Neznám takovou ženu, jako jsi ty. Opravdu si mě příjemně překvapila.“


Neboj se sedět v sedle a průběh seznamování řídit.

Když to budeš dělat chytře a mile, tedy po žensku, skvělé výsledky se dostaví 🥰🥰🥰


  • Kdybych tehdy kývla, žádný vztah by se nerozvinul, tím jsem si jistá.

  • Kdybych tehdy byla řekla něco jako: „Si asi upad, ne, vždyť se známe měsíc a viděli se 4krát, nikam s tebou nejedu!“ (Ty idiote! To bych neřekla, ale on by si to tak přeložil), taky by se ten příběh odvíjel úplně jinak, než jsem tehdy chtěla 🙂


 

Jestli se ti dějí stále podobné kotrmelce při seznamování s muži a ty se chceš konečně začít ve vzájemné komunikaci orientovat, přijď na můj půldenní živý kurz JAK NA MUŽE.


  1. Pochopíš to SKUTEČNĚ důležité ohledně počátku vztahů a seznamování.

  2. Pronikneš do tajů myšlení mužů a krásných ženských reakcí.

  3. Naučíš se v seznamování jednou pro vždy chodit a budeš šťastně zadaná dle tvých nejtajnějších přání.


Vybrat si skvělého muže je jasný základ pro krásný vztah, proto mě téma seznamování baví. Začátek určuje, jak to bude všechno dál, a já bych ze srdce přála i tobě zažívat nádhernou úroveň partnerství, o které si doma sníš, tak jako kdysi já.


245 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page