Proč nový partner nemusí vědět ani to, jak se jmenuješ?
top of page

Proč nový partner nemusí vědět ani to, jak se jmenuješ?


Máš ráda záhady, tajemno, mystérium, detektivky?

Tak víš jak nepříjemné je, když ti někdo předem prozradí zásadní rozuzlení příběhu! Protože to nejvíc, na co se těšíš, je, jak to bude pokračovat dál.


Tak to já jen, že muži to milují taky. A ženy si neuvědomují, že když přijdou na první schůzku/y a všechno o sobě vychrlí – samozřejmě v dobré víře, že ty informace od početí přes dramatické dětství až po současnou práci a absolvované semináře, budou sloužit k tomu, aby se ti dva co nejvíce přiblížili a seznámili, tak fungují ZCELA OPAČNĚ.


Příběh byl do detailů prozrazen a muž odchází za jiným, zajímavějším příběhem a objevováním, kde se bude moci těšit na další díl...

žena s obrazem

V době sociálních sítí je to svůdné lehké vzrušení, těšení se a poznávání, kdo ten druhý skutečně je a jak se spolu cítíme, bohužel, daleko těžší. Máme tendenci na sebe prozradit i to, co jsme snídaly, a muže do toho našeho světa chceme co nejrychleji vtáhnout, aby jasně viděl, jak skvělé a úžasné jsme a aby nás neopustil.

Místo informací si raději užívej společný čas

Můj partner nevěděl víc než dva měsíce scházení se ani to, jak se jmenuju. Myslím příjmení samozřejmě. Na co? Proč?


Místo toho jsem si plně užívala každou schůzku s ním a věděla, že pokud k sobě ladíme a budeme blízkost rozvíjet, na všechny informace o sobě budeme mít času a prostoru habaděj, třeba celý život. Kdyby ne, byly by to informace zcela zbytečné!


Přeci i já si vybírám, komu o sobě co sděluji, protože i já si svého muže vybírám!

K cizímu člověku na ulici také neběžím, abych mu povykládala stovky detailů z mého dne, natož života, a zvala ho k sobě na facebook.


Proto říkám, že na PRVOTNÍ POZNÁVÁNÍ máme první tři měsíce, ve kterých se s člověkem dostaneme do mnoha různorodých situací. Můžeme vidět, jak reaguje, jak se (k nám) chová a když se nám to líbí, zvát ho postupně krůček po krůčku dál a dál – tedy spíše blíž a blíž k sobě.


 

Protože nám spolu bylo čím dál tím víc velmi dobře, místo toho, abych mu cpala, že mám výstup na Nově, raději jsem mu pod mým oblíbeným stromem řekla, že on není můj vysněný partner, že on přišel do mého života proto, aby mi ukázal, že realita je mnohem mnohem lepší.

Protože to bylo podstatné! A taky to je, stále i dnes, pravda.

Všechno ostatní se o mně dozvídal postupně, přirozeně, nenásilně, plynule.

Až půjdeš na další rande...

Vezmi si s sebou kromě úsměvu a hezkých šatů, ve kterých se cítíš dobře, také heslo DETEKTIVKA. Pomůže ti nezahlcovat – v tom okamžiku ještě cizího(!) – člověka nepodstatnými informacemi, jak tomu já říkám :-)


Pro muže bude daleko podstatnější vnímat, že čas s ním strávený se ti líbí, než že máš vystudované tři školy a certifikát z angličtiny nejvyšší úrovně. A pokud se s ním opravdu cítíš dobře, ty zase oceníš, že tě rád hned pozve na další schůzku a brzy se uvidíte.


P.S.: Jestli chceš vědět „jak na muže“, probereme to zevrubně na semináři pro nezadané ženy. Přihlas se zde > https://www.barborakravcikova.cz/jak-na-muze

927 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page