Čím vzbudit pozitivní zájem na seznamce?
top of page

Čím vzbudit pozitivní zájem na seznamce?

Věděli jste, že pokud se chcete seznámit přes seznamku, nesmírně záleží na formátu, jakým to uděláte? Tedy přesněji CO o sobě sdělíte?

To, že si o vás lidé, kteří vás absolutně neznají, vytváří příběhy, názory, domněnky, postoje, soudí vás nebo je zaujmete pozitivně pouze dle fotografie a pár slov (často vytržených z kontextu), vidíte a zažíváte dennodenně na sociálních sítích... A že takovým lidem trvá jen pár sekund, aby byli odborníci na váš život nebo měli jasno v tom, jakým jste člověkem, jste si jistě všimli také. Proč myslíte, že by to na seznamce fungovalo jinak?

Buďte chytří a v pár sekundách zaujměte pozitivně tak, aby vám lidé chtěli věnovat pozornost.

 

Jak vzbudit pozitivní pozornost?

Potřebujete dvě věci.


1) Krásné, realistické fotky ze současnosti

Nejlépe kombinaci profesionálních fotek a obyčejných selfie. Nebo fotek, kde jste dobře vidět. Tím o sobě říkáte: starám se o sebe, záleží mi na mně, investuji do sebe. Jsem zvyklý na určitý standard. Ten nabízím a také požaduji.


Tímto krokem okamžitě tříbíte úroveň lidí, kteří o vás projeví zájem.

Do profesionálních fotografií se určitě vyplatí investovat. Upotřebíte je i na mnoha dalších místech, ať už jsou to již zmíněné sociální sítě, ale i CV apod., protože veškerá vaše veřejná aktivita JE SOUČASNĚ VAŠÍ VIZITKOU.

Nepřípustné jsou fotky s bývalými partnery. Logické? Ano. Byli jste ale někdy na seznamce? Takovými fotkami se to tam jen hemží.

Varianta kus špatně oříznutého partnera na fotce je rovněž tragická.

Něco takového o vás říká: Moc mi na tom nezáleží. Je mi vlastně jedno, koho budu mít vedle sebe, hlavně ať nejsem sám/a. Neinvestuji energii ani zájem, a když to nedělám při seznámení, nečekejte ode mě, že to kdy budu dělat ve vztahu.


Pokud máte potřebu zveřejňovat fotky s dalšími lidmi nebo jste někde četli, že na fotkách s více lidmi působíte společensky, vyvedu vás z omylu. Drtivá většina lidí vás ve shluku kamarádů neumí rozpoznat. Takové fotky bývají na obtíž, kladete druhému překážku hned na začátku a zájem automaticky opadá.



2) Popisek aneb zde příběh buď končí nebo začíná


Lidé, kteří mají skutečný zájem o seznámení, popisky čtou.

Lidé, kteří se chtějí skutečně seznámit a zaujmout, si napíší popisek v tomto znění:


Miluji, když... Nebo: Miluji to a to...

Udělá mi radost vždy, když... Nebo: Udělá mi radost to a to...

Potěší mě...

Zasměji se u...

Mám rád/a to a to...


A TO JE VŠE! Maximálně ještě, když máte nějaké své specifikum, které vás charakterizuje, a chcete o něm dát vědět.


Žádné požadavky! Žádné historky o příšerných zkušenostech (ani v náznaku!). Žádné utrápené příběhy a skutečně nemusíte uvádět žádné další informace.

A opakuji, požadavky ne.


Chcete partnera, který vás vidí, vnímá, přijímá? Většina lidí touží právě po tom. Chtějí, aby je druhý měl rád a akceptoval takové, jací jsou. TAK SE TAK MUSÍTE UKÁZAT. A to hned.

 

Uvedu názorný příklad, ať si uděláte obrázek a navnímáte významný rozdíl.

  • Miluji pestrost a klid přírody. Dělají mi radost procházky se zastávkou nad skvělou kávou v krásném prostředí. Vždycky mě potěší horká čokoláda, poznávání nových míst, a když jsou šťastní i lidé okolo mě. Jsem požitkářka, často a nahlas se směji.

  • Z nedostatku možností hledám spřízněnou duši, které taky chybí láska a vše krásné. Muže s vyřešenou minulostí, který už ví, co chce. Měl by splňovat to, že je vyrovnaný, laskavý, zralý, nekuřák, má srovnané životní priority. Já 37/168, syn 11.



Z prvního inzerátu na vás dýchne pohoda, easy going žena. Někdo, kdo působí mile a víte, že když ji pozvete do nákupáku na oběd, tak z toho nadšená nebude. Bude to člověk, který zvolí přírodu před městem, kvalitu před kvantitou a zřejmě pohodu a klid před adrenalinem. Záleží ji na druhých lidech, bude to otevřenější povaha se smyslem pro humor.


Z druhého typu inzerátu zcela spolehlivě víte, že daná žena je zoufalá a v zásadě nic jiného už vědět ani nechcete. Stačí vám to, odcházíte. Tento inzerát je reálný a text jsem si vypůjčila z jednoho seznamovacího portálu.


Funguje to stejně pro obě pohlaví. I muži píší, co požadují nebo věty typu „po mnoha zklamáních hledám tu a tu...“


Ukažte sami sebe

Ukažte pozitivně, kdo jste a co vás těší. Ukažte sebe. Napište, co máte rádi, ať jste muž či žena dle výše uvedeného vzoru. Buďte čitelní, přibližte se a odlište se od tisíců seznamkářů a nicneříkajícího popisu na jedno brdo.


Požadavky odrazují. Není to nic, co vás přiblíží a čím zaujmete. Přesně naopak.

Co chcete musíte primárně vědět vy. A také musíte mít chuť druhé poznávat na živo, chtít jim věnovat energii a čas na skutečné poznávání.


K tomu, abyste rapidně zvýšili takovou šanci, udělejte dvě výše popsané věci. Sledujte, jak moc se promění okruh lidí, kteří o vás na seznamce zájem projeví. A také jakým způsobem. Jsem si jistá, že budete velmi příjemně překvapeni.


Co s tím, abyste si to na prvním rande hned nezhatili, se budeme zabývat na kurzu seznamování pro muže a ženy. Spojíte příjemné s užitečným. Uděláme si takový večírek. Poznáte nové lidi a zároveň se naučíte vše potřebné pro USPĚŠNÉ seznámení. Notesy a tužky s sebou, budete je potřebovat.


Přijďte, těším se na vás.


 

P.S.: Pokud nemůžete teď na živo, tak zatím jen PRO ŽENY mám online kurz >

P.P.S.: A pokud chcete profi fotografie, kontaktujte mě. Mám bezva fotografku.




495 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page